+36 70 377 4380
Pásztor Ágnes pasztor.agnes
Adatok feldolgozása, kérjük várjon!

Fedezze fel Újbuda Tóvárost!

A Kamaraerdő-Péterhegy és a Budaörsi dombság által körülhatárolt csendes, nyugodt völgyben egy modern, mégis kisvárosias nyugalmat sugárzó új városrész épült.

A II. ütem nyolc, liftes lakóháza változatos lakáskínálatával széles választási lehetőséget biztosít minden érdeklődő számára, aki a XI. kerület zöldövezeti részén keresi leendő otthonát.

Az épületek tájolása lehetőséget nyújt, hogy a lakások többségéből gyönyörű panoráma táruljon a Kamaraerdő, vagy a Széchényi-hegy felé.

Mivel valamennyi lakás rendelkezik erkéllyel/terasszal, földszinti lakások esetén kertkapcsolattal, így minden lakó közvetlen közelről élvezheti a Tóvárost körülölelő természetet.

A 40-119 négyzetméteres, légkondicionált, zöldövezeti lakások változatos beosztásúak.

Megtalálhatóak közöttük mind a kisebb, másfélszobás lakások, mind a négyszobás, tetőteraszos exkluzív penthouse otthonok is, gondolva a számos eltérő vevői igényre.

A vevőigények figyelembevételével lakásainkat emeltszintű-szerkezetkész állapotban értékesítjük, így minden tulajdonos teljes mértékben saját elképzelései alapján alakíthatja ki leendő otthonát.

Valamennyi lakáshoz lehetőség nyílik garázs, tároló és felszíni parkoló vásárlására is.

Csodálatos környezet, a minden igényt kielégítő sportkomplexum (uszoda, squash, fitness, wellness, focipályák, teniszpályák) és Újbudán egyedülálló közösségi élet várja a Tóváros II. ütemébe hamarosan költöző ingatlantulajdonosokat.

A II. ütem lakásait emelt szintű szerkezetkész állapotban értékesítjük.

További információért keresse munkatársunkat a +36-70-377-4380-as telefonszámokon, vagy a pasztor.agnes e-mail címen.

Vissza Nyomtatás

E-brossúra letöltéséhez adja meg adatait
Lakáskereső
-
-