+36 70 377 4380
Pásztor Ágnes pasztor.agnes
Adatok feldolgozása, kérjük várjon!

Általános leírás

Az Újbuda Tóváros Budapest XI. kerületében, csendes, budai zöldövezetben, egy mesterségesen megépített tórendszer mentén épült.

A II. ütem jogerős használatbavételi engedéllyel rendelkezik, a lakások folyamatosan költözhetőek.

A beruházás megtervezésénél meghatározó szempont volt, hogy már az első pillanattól kezdve az új lakástulajdonosok rendelkezésére álljon minden olyan szolgáltatás, amely a lakópark ügyfelei számára a megfelelő szabadidő eltöltését helyben biztosítja.

A II. ütem lakásait emeltszintű-szerkezetkész formában (burkolatok és szerelvények, szaniterek, valamint belső festési munkák nélkül) értékesítjük, így a Vevők részére sokkal nagyobb szabadságot biztosítunk a befejező munkálatok során mind alaprajzi kialakításban, mind pedig a burkolatok, szaniterek, szerelvények kiválasztásában.

Minden épület rendelkezik minősített, "A" jelzésű energiatanúsítvánnyal!

A meghirdetett lakások az illetékekről szóló 1990. évi XCIII. törvény (a továbbiakban: Itv.) 26.§(1) bekezdésének f.) pontjának alkalmazása szempontjából nem minősülnek új lakásnak, erre tekintettel megvásárlásukhoz az Itv.26.§(1) bekezdésének f.) pontjában meghatározott illetékmentesség, vagy illetékkedvezmény nem vehető igénybe.

A következő szolgáltatások állnak vevőink rendelkezésére

  • Helyszíni közös képviselet;
  • A Sportközpontban igénybe vehető fitness center, uszoda, élményfürdő, különböző wellness szolgáltatások, teniszpályák, squash pályák stb.;
  • Üzletek (delikátesz, virágbolt, tisztítószalon, utazási iroda, stb. …) és orvosi rendelő.
  • Parkosított pihenők és sétányok
  • Élménytónál horgászási lehetőség

Vissza Nyomtatás

E-brossúra letöltéséhez adja meg adatait
Lakáskereső
-
-