+36 70 377 4380
Pásztor Ágnes pasztor.agnes
Adatok feldolgozása, kérjük várjon!

Szabadidő, sport

A sportközpont, a szolgáltató egységek, valamint a parkosított környezet könnyen meggyőzhetik a Tóvárosba látogatókat, hogy a II. ütem lakásai közül válasszák ki leendő otthonukat.

Az egészséges és kiegyensúlyozott életmód könnyen megvalósítható ott, ahol friss a levegő mellett megvilágított futball- és teniszpályák, fitneszterem, kül- és beltéri uszoda, pezsgőfürdő, aerobic, wellness, szauna és számtalan más sportolási és kikapcsolódási lehetőség biztosítja az aktív és minőségi időtöltést.

Sportközpont
Sportközpontunk minden tóvárosi lakónak személyre szabott kedvezményeket kínál!

A sportcentrum weboldalának megtekintéséhez kattintson ide vagy a logóra!

Tenisz
A Hosszúréti Sportcentrum Hsc. 10 db salakos teniszpályával és egy centerpályával várja az aktív testmozgást és legfőképpen a teniszt kedvelőket.

Futballpálya
Egy nagyméretű és egy kisméretű műfüves labdarúgó pálya várja a foci szerelemeseit.

Uszoda
Egy télen fedett, nyáron nyitott versenymedence, továbbá tan- és gyermekmedence, valamint egy élményfürdő is várja a lazítani kívánó vendégeket.

Squash és kosárlabda pálya
4 db beltéri fallabda pálya és 2 db szabadtéri kosárlabdapálya áll rendelkezésre a kis- és nagylabdával rokonszenvező, sportolni vágyók részére.

Fitness & Wellness
A Sportközpontok fitness-wellness részlege kiválóan alkalmas egy fárasztó nap utáni testi-lelki felfrissüléshez. A 370 nm-es fitness helyiség, a Spinning terem, valamint a külön Aerobic terem és Day Spa az aktív pihenés számtalan formáját nyújtja.

Rekreációs tó
A tóváros déli oldalán található a Hosszúréti-patak, aminek az adottságait kihasználva, a komfort érzet és a terület exkluzivitását növelendő tórendszer került kialakításra, amely tökéletes helyszín egy hajnali horgászathoz, vagy csak egy könnyű esti sétára a családdal.

Vissza Nyomtatás

E-brossúra letöltéséhez adja meg adatait
Lakáskereső
-
-